ENG

Misioni

Swiss Experience synon të ndërtojë një platformë shërbimesh të cilat do të mbulojnë nevojat themelore të hotelerisë, ku ofrojmë një ambient të klasit botëror.

Vizioni

Vizioni i Swiss Experience është të krijohet adresa kryesore e shërbimeve hotelerike në rajonin e Ballkanit Perendimor, duke u dalluar me shërbimet e nivelit më të lartë bazuar në ekspertizën inovative dhe në hap me kohën. 

Shkolla e trajnimeve

Ndërtimi i një shkolle profesionale ku do të ofrohen shërbime të kualitetit të lartë. Shkolla do të përgatis kuadro që të jenë të gatshëm për të filluar punën menjëherë pas diplomimit.
Shkolla është e ndërtuar bazuar në kurrikulën zvicerane të shkollave profesionale të hotelerisë, me një mbikëqyrje kualitative nga institucione të njohura zvicerane.
Përveç shkollës profesionale, Swiss Experience ofron edhe trajnime të dizejnuara specifikisht për klientin, në fushat si: 

Përveç këtyre trajnimeve, Swiss Experience ofron edhe trajnime për profesione të tjera të industrisë së hotelerisë, sipas kërkesës së klientit.

Portfolio

Swiss Experience i është besuar menaxhimi i disa prej hoteleve më të mira në Kosovë dhe rajon - Emerald Hotel dhe Hotel Palace